O meni

Bok, zovem sam Iva !
Premda se poznajemo “s vrata”, sa sastanaka i kroz rad s vašim najmilijima, napisat ću nekoliko rečenica kako bi imali cjelovitiju sliku o meni.


Rođena sam 1991. godine u Karlovcu gdje sam pohađala i završila Opću gimnaziju Karlovac te osnovnu i srednju Glazbenu školu Karlovac kao glazbenik klarinetist. 2010. godine upisujem, a 2013. godine završavam Stručni studij ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja s temom završnog rada Knjiga čarobnih formula i Izgubljene papuče- autorske slikovnice Stanislava Marijanovića pod mentorstvom dr. sc. Diane Zalar. Tijekom stručnog osposobljavanja upisala sam diplomski studij Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu te zvanje mag. praesc. educ. sam stekla 2017. godine s temom diplomskog rada Poticanje govornog razvoja djece rane i predškolske dobi pod mentorstvom dr. sc. Vladimire Velički. Trenutno radim u DV Špansko s našom dječicom i na Učiteljskom fakultetu kao vanjski suradnik na kolegiju Uvod u metodiku hrvatskoga jezika i književnosti.

Volim…

Volim biljke i knjige. Stan mi izgleda poput džungle .

Volim igrati video igrice, slagati legiće, izrađivati nakit i slastice.
Obožavam slušati glazbu.

Uživam u izradi…

Moja misija

Želim da se dijete osjeća :
– sigurno i prihvaćeno
– slobodno izraziti svoje misli, želje i potrebe
– da uživa u igri i boravku u vrtiću
– da stvara lijepa sjećanja koja mu ostaju za život te tako izraste u sretnu i zdravu odraslu osobu


Hej! 👋 Slobodno mi se javite sa pitanjima, prijedlozima, komentarima ili pozdravima.


Novo

Bajka o snjegovićima

Zahvaljujem Andrei Petrik – Huseinović i Kašmiru Huseinoviću te izdavačkoj kući Hrvatska dječja knjiga na dopuštenju za objavljivanje slikovnice.

3D crtež

Dijete bojicama nacrta motiv koji želi. Plastelin oblikuje po linijama crteža.

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d blogeri kao ovaj: