Novo

Bajka o snjegovićima

Zahvaljujem Andrei Petrik – Huseinović i Kašmiru Huseinoviću te izdavačkoj kući Hrvatska dječja knjiga na dopuštenju za objavljivanje slikovnice.

Mačka i mišić

Danas, kad se s djecom sve manje razgovara i kad se opravdano upozorava na sve veće probleme u usvajanju govora djece i mladih, pričanje priča dolazi nam kao dragocjeno sredstvo i pomoć u povratku izgubljenim ljepotama govornoga izražavanja i govoru samom. Jer dijete ne usvaja govor samo razgovarajući, odnosno govoreći, već i slušajući.

Pizza

Uskoro će obiteljska večera, a tvoj zadatak je napraviti pizzu za svakog člana obitelji. Koje sastojke ćeš koristiti? Što vole jesti tvoja mama, tata, sestra, brat, baka, deda…?

Dinosauri

Znanstvenici iz Prirodoslovnog muzeja u Berlinu mole te za pomoć u rekonstrukciji dinosaura kako bi bili spremni za otvaranje izložbe.

Štit protiv straha

Institut za borbu protiv straha te poziva da kockicama izgradiš svoj najveći strah te nakon toga napravi svoj štit protiv straha. Sigurno će ti pomoći u borbi sa strahom. Svatko ima svoj strah. Poslušajte čega se boji ovaj dječak.

Kukci

Entomološki muzej u Varaždinu te moli za pomoć u istraživanju nove vrste kukaca. Kockicama konstruiraj svog kukca.

Život je sapunica

Vode stavite vrlo malo, tek toliko da se napravi pjena dok miksate, tako će pjena će biti gusta, a voda se neće prolijevati.

Put u džunglu

Kada ste sigurno stigli do cilja i vratili se, pokušajte doći do lavova drugim putem.

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d blogeri kao ovaj: